Halverwege de coronapandemie is er door een aantal partijen gezamenlijk het Noodfonds Heerde ingericht. Aangezien de gevolgen van de Coronapandemie nog steeds voelbaar en zichtbaar is bij ondernemers, staat dit noodfonds nog steeds open!

De gemeente Heerde heeft het bestuur van KHN Hattem-Heerde gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Halverwege de coronapandemie is er door een aantal partijen gezamenlijk (Van der Zeestichting, Jan Nienhuisvereniging, het Ondernemersfonds en de gemeente Heerde) het Noodfonds Heerde ingericht. Dit noodfonds kan ondernemers in onze gemeente (inclusief zelfstandigen) een financiële verlichting/steun geven doordat ze door de coronapandemie in financiële moeilijkheden zijn gekomen of nog gaan komen. Aangezien de gevolgen van de Coronapandemie nog steeds voelbaar en zichtbaar is bij ondernemers, staat dit noodfonds nog steeds open! Veel ondernemers maken de jaarrekening op over het afgelopen jaar en krijgen ook een beter beeld wat de coronapandemie met de financiële grondslag heeft gedaan van het bedrijf. Het is dus daarom nog steeds mogelijk voor ondernemers die dit echt nodig hebben, om een ‘gift’ aan te vragen bij het noodfonds. Nu nog steeds. Er liggen wel wat criteria ten grondslag aan de beoordeling. Dit volgt ook uit het aanvraagformulier.

Hiervoor kunnen ondernemers een mail sturen naar jannienhuisvereniging@gmail.com. Ze kunnen hier eventueel informatie opvragen en/of het aanvraagformulier. De aanvraag wordt beoordeeld door een drietal onafhankelijke deskundigen. Uitvoering ligt in handen van de Jan Nienhuis Vereniging.

Kennen jullie een ondernemer die deze extra steun nog kan gebruiken. Attendeer hem/haar dan op het noodfonds. Meer informatie is ook te vinden op onze website Noodfonds Corona Ondernemers Heerde - gemeente Heerde

Met vriendelijke groet,

Riette Bijsterbosch
Adviseur Economische zaken
Gemeente Heerde

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens