De noodverordening voor het centrum van Valkenburg wordt woensdagochtend 28 juli aanstaande om 09.00 uur opgeheven. Dat betekent dat het centrum vrijwel geheel geopend is.

Er zijn wel nog enkele straten in het centrum afgesloten: de Grotestraat Centrum van Geulpoort tot kruising met De Guascostraat/Engelbertstraat, Walravenstraat, Tienschuurstraat, Bogaardlaan en Gosewijnstraat blijven gesloten en alleen toegankelijk voor bewoners, ondernemers en helpers. Dit geldt ook voor Casinoplein en Old Hickorybruggetje. Bij de ingangen van de afgesloten plekken worden hekken geplaatst en houden beveiligers toezicht.

Persbericht en plattegrond

Lees in het persbericht van gemeente Valkenburg aan de Geul meer over de verkeerscirculatie, over de noodverordening buitengebieden blijft voorlopig nog van kracht en bekijk de plattegrond 'Afgesloten gebied centrum Valkenburg'.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens