Het bestuur van KHN Kampen/Zwartewaterland kijkt terug op een goede veiligheidsbijeenkomst, die op maandagmiddag 1 juli plaatsvond in het gemeentehuis van de gemeente Kampen. Voor deze bijeenkomst waren onder andere alle horecaondernemers in de gemeente Kampen uitgenodigd.

De gemeente Kampen, handhaving, horeca en politie waren goede vertegenwoordigd. De burgemeester liet tijdens het welkomstwoord weten uit te kijken naar de voortzetting van een fijne samenwerking met de horeca, om ervoor te zorgen dat bezoekers en inwoners van de gemeente Kampen veilig uit kunnen blijven gaan.

Na een presentatie van de regiomanager van KHN, Joelle Roesink, over de Collectieve Horeca Ontzegging (CHO), hebben de burgemeester, teamchef van de politie en voormalig voorzitter van KHN Kampen/Zwartewaterland en beheerder van de Collectieve Horeca Vergunning, Jimmy Croymans, het protocol getekend en was er voldoende gelegenheid voor dialoog.

Zie voor meer informatie over deze bijeenkomst en de CHO: Invoering Collectieve Horeca Ontzegging in Kampen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens