Op 9 december heeft het bestuur van KHN Alkmaar de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) gehouden. Dit keer digitaal en helaas trok dat minder mensen dan andere jaren. Een bedankje aan de mensen die wel mee vergaderden.

Het was een constructieve vergadering waarbij ook Pieter Dijkman van de gemeente Alkmaar even digitaal aanschoof. Hij vertelde de nieuwe ontwikkelingen binnen de gemeente en de leden hebben hem vragen gesteld.

Verder was er veel ruimte voor de leden om te vertellen hoe het met hen gaat. En was het fijn om onderling hierover te kunnen praten. We zitten tenslotte met zijn allen in hetzelfde schuitje.

Wil je precies weten waar er over gesproken is tijdens de ALV? Lees hier de notulen, je dient ingelogd te zijn op onze website om deze in te kunnen zien.

Het bestuur wenst iedereen een hele fijne decembermaand. Maak er wat moois van ondanks de benarde positie waar we inzitten. En op naar een heel goed en mooi 2021. Blijf vooral gezond.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens