Wil je werknemers uit Oekraïne aannemen? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleks.Works, zij zijn onlangs gestart met het initiatief om (gevluchte) Oekraïners in te schrijven en hun profiel te verrijken.

Fleks.Works levert een planningsysteem voor uitzendbureaus, evenementen en partijen. Onlangs zijn zij gestart met het initiatief om (gevluchte) Oekraïners in te schrijven, hun profiel te verrijken en alvast beschikbaarheid op te geven voor de aankomende maanden via een speciaal voor dit doel ingerichte website NotJustAnyJob. Werkgevers met vacatures die interesse hebben kunnen mailen via start@notjustanyjob.co.

Binnen 3 dagen stonden er 83 inschrijvingen in het systeem en de verwachting is dat het aantal inschrijvingen dagelijks flink zal oplopen.

De inschrijvingen kenmerken zich voornamelijk als volgt:

  • 90% vrouwen
  • 60% engels sprekend (intermediate of advanced)
  • Gefocussed op Horeca
  • Tussen 18 en 40 jaar (over het algemeen)
  • Meestal gebaseerd in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Tilburg

Belangrijk is dat de locaties met beschikbare vacatures goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Voor het opstellen van opdrachtovereenkomsten wordt samengewerkt met ABC payroll. Je kan dit ook via jouw eigen payrollbedrijf of zelfstandig regelen.

Voor de match wordt € 2,- per uur gevraagd om de organisatie te bekostigen. Payrolling kan dus geregeld worden via ABC payroll maar kan ook direct. Het personeel kan ook later in dienst worden genomen.

Interesse?

Als je interesse hebt kan je een mail sturen naar start@notjustanyjob.co.

Meer informatie

Bijgaand aanvullende informatie voor werkgevers over het aannemen van Oekraïense vluchtelingen, kijk op onze website Mag ik werknemers uit Oekraïne aannemen?


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens