In de komende maanden wordt er regelmatig onderhoud gepleegd aan de A27. Voor jou als horecaondernemer kan dit gevolgen hebben voor de dagelijkse operatie.

De A27 wordt stevig onder handen genomen. Rijkswaterstaat voert onderhoud uit en zorgt dat de wegen op verschillende punten worden verbreed. In de avonden en tijdens een aantal weekenden wordt hieraan gewerkt.

Het afsluiten van de A27 kan voor jou als horecaondernemer gevolgen met zich meebrengen. Het bestuur van KHN Altena Biesbosch en de wethouder hebben dit laatst tijdens het bestuurlijk overleg besproken. De gemeente heeft de agenda van Rijkswaterstaat opgevraagd. Graag willen wij die middels deze PDF met jou delen.

Vragen

Indien er vragen en of opmerkingen zijn, stel ze in de appgroep of neem contact op met het afdelingsbestuur (altenabiesbosch@khn.nl) of regiomanager Riccardo Gunst (r.gunst@khn.nl / 06 51 13 29 42).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens