In een wereld waarin technologische vooruitgang zich in een ongekend tempo ontwikkelt, is het cruciaal om te begrijpen hoe kunstmatige intelligentie (AI) jouw bedrijf kan beïnvloeden.

Wanneer: Donderdag 5 oktober 2023
Aanvang: 19.00 uur
Waar:
VU Amsterdam - NU gebouw (parkeren in P3, ingang vd Boechorststraat 5)

Programma
​Tijdens dit college wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden en uitdagingen die AI-technologieën zoals ChatGPT bieden. Er wordt besproken hoe AI kan worden toegepast om bedrijfsprocessen te optimaliseren, klantinteracties te verbeteren en innovatie te stimuleren. De sprekers zullen concrete voorbeelden en inzichten delen over hoe AI al succesvol wordt ingezet in diverse sectoren.

Je krijgt de kans om vragen te stellen aan experts op het gebied van AI en om te leren hoe je AI zou kunnen implementeren in jouw bedrijf. Naderhand is volop gelegenheid voor netwerken.

Sprekers en experts​​
Sandjai Bhulai - hoogleraar business analytics en ook oprichter PersonalAIze Health
Niek Bronswijk - senior (digital) data analyst & manager Datacation
Tom de Leeuw - AI specialist en data scientist Clappform en Amstelveense Ondernemer van het jaar 2022-2023 in de categorie startup

Aanmelden en kosten
Deelname is kosteloos. Het college wordt gefinancierd vanuit het Stimuleringsfonds Lokale Economie.

Je kunt je aanmelden via de button onderaan deze uitnodiging. Collega-ondernemers zijn ook van harte welkom. Neem ze mee als introducé.

Tot ziens op 5 oktober!

Aanmelden

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens