Samen met de 5 horecaonderwijsinstellingen organiseert KHN Amsterdam wederom de Onderwijsdagen. Docenten nemen hierbij een kijkje bij de horecabedrijven. Meld je aan om enkele docenten in jouw bedrijf te ontvangen op 19 maart 2019.

Dit is de gelegenheid om docenten van de 5 horecaonderwijsinstellingen in Amsterdam de praktijk te laten ervaren. Een rondleiding, enkele uren mee laten lopen, werken in jouw bedrijf, een instructie, werkoverleg laten bijwonen, een gesprek met de manager, alles behoort tot de mogelijkheden.

Jouw aanbod en deelname
We horen vaak dat het onderwijs niet goed aansluit op de praktijk in onze bedrijven. Tevens is er een enorme uitdaging om voldoende werknemers te vinden en te behouden voor onze branche. Dit is jouw kans om een bijdrage te leveren aan dit proces. Graag ontvangen wij jouw aanbod voor deze praktijkdag die zal plaatsvinden op 19 maart. We zullen die dag ongeveer 300 docenten een bezoek aan verschillende horecabedrijven aanbieden. Dat is een uitdaging, maar wij hopen op jouw deelname.

Je kunt docenten ontvangen en simpel een rondleiding in jouw bedrijf geven, mee laten werken, maar ook allerlei andere creatieve activiteiten aanbieden. Onderstaand een overzichtje van wat collega’s voorafgaande jaren hebben aangeboden.

Voorbeelden activiteiten
Meewerken met een leerling - meewerken in de keuken, voorbereidingen treffen - een Barista instructie - een instructie cocktails maken - een instructie van een kok - Human Resources, Accounting, Revenue Management in de praktijk - meelopen of gesprek met managers van de verschillende afdelingen, leermeesters, enz. - gesprek over stagemogelijkheden binnen het bedrijf, leerlingenbeleid, enz. - discussie over outsourcing (voor- en nadelen) - rondleiding en uitleg over nieuwe concepten / zelfs projecten in aanbouw - bijwonen van een managementoverleg / werkoverleg - bijwonen van een interne training - meewerken in de receptie - uitleg over een reserveringssysteem - uitleg over online inchecken - een gesprek met een (General) Manager.

Alles mag! We vragen een activiteit van minimaal 1,5 uur, maar het mag ook langer duren. Je kunt activiteiten aanbieden voor 19 maart overdag, maar ook ’s avonds. Op elk gewenst tijdstip. Je kunt aangeven hoeveel personen er maximaal kunnen deelnemen.

Na navraag te hebben gedaan bij de docenten komen een aantal voorkeuren ter sprake:

  • De mogelijkheid om als een groep de activiteit te volgen.
  • De mogelijkheid om na te praten op de locatie.
  • Een activiteit op maat aangeboden na overleg met de onderwijsinstelling en het horecabedrijf.

Website
Wij verwerken de aangeboden activiteiten in een speciale website die een dezer dagen online gaat. Via deze weg kunnen docenten zich inschrijven. We informeren je hier later over. Aanmeldingen van kleinere bedrijven zijn ook gewenst omdat blijkt dat ook hier veel leerlingen/studenten terecht komen. Of als je slechts een of twee docenten een programma kunt bieden, ontvangen we ook graag jouw aanbod.

Aanmelden
Jouw opgave kun je doen door het opgaveformulier in te vullen en te verzenden. We willen dit graag vóór 1 maart ontvangen.

Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met KHN Amsterdam, amsterdam@khn.nl.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage. Wij hebben veel aanbod van activiteiten nodig!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens