Het bestuur van KHN West-Veluwe had jullie graag uitgenodigd voor een ‘echte’ fysieke algemene ledenvergadering (ALV), maar de overheidsmaatregelen inzake COVID-19 laten dat nu helaas niet toe.

Vanuit het bestuur vinden we het van groot belang iedereen te informeren over de kwesties die in de gemeenten Nijkerk, Putten en Ermelo spelen en tevens de financiële situatie van KHN West-Veluwe te delen. Laten we hopen dat het spoedig weer terug gaat naar het “oude”. We wensen iedereen heel veel sterkte de komende periode. Als bijlagen bij deze vergadering tref je de agenda/uitnodiging en de Begroting 2021 (je dient ingelogd te zijn om de begroting in te kunnen zien).


Wanneer: dinsdag 24 november 2020
Tijd: aanvang 11.00 uur
Waar: online via Teams

Aanmelden
Via deze link kun je je aanmelden voor deze vergadering. Het is belangrijk dat je de Teams app op jouw telefoon/laptop/computer installeert. Deelnemen aan de vergadering doe je eenvoudig door te klikken op de knop ‘deelnemen’. Je kunt vanaf ieder device aan de vergadering deelnemen. Na het klikken op ‘deelnemen’ krijg je nog de mogelijkheid om je geluids- en video-instellingen te controleren en eventueel aan te passen, voordat andere deelnemers jou zien of horen. Gasten wachten in een virtuele lobby. De organisator laat vervolgens de deelnemers toe aan de vergadering.

Vragen
Hebben jullie vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met regiomanager Richard Dijkgat 06 12 32 66 15 / r.dijkgat@khn.nl.

Graag tot 24 november aanstaande!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens