Het bestuur van KHN Emmen nodigt jou uit voor het horecaoverleg met de gemeente Emmen op dinsdag 23 maart aanstaande. Gezien de huidige situatie wordt deze bijeenkomst online gehouden.

Wanneer? Dinsdag 23 maart 2021
Tijd? Aanvang 14.00 uur
Waar? Online via Microsoft Teams

De agendapunten voor deze vergadering zijn:

  • Corona - hoe gaat het met de achterban?
  • Nieuwe CHO (Collectieve Horeca Ontzegging)
  • Beleidsregels ‘mogelijkheden verruiming terrassen tijdens corona’
  • Handhaving
  • Actie 'Hart onder de riem'
  • Is er draagvlak om te kijken naar de mogelijkheid om bestaande horeca te beschermen na corona?

Namens Riette Scholtens; 'Langs deze weg wil ik jullie mededelen dat ik vanaf de 23e maart niet meer de ondersteuning van het Horecaoverleg zal verzorgen. Mijn collega Hanna Boes zal mijn werkzaamheden, met betrekking tot het Horecaoverleg, van mij overnemen. Hanna zal zich in het overleg van 23 maart aan jullie voorstellen.

Om praktische redenen ga ik binnenkort (einde volgende week) de door mij reeds ingeplande Horecaoverleggen van 15 juni, 5 oktober en 14 december annuleren. Hanna zal op dat moment op dezelfde data en tijdstippen de Horecaoverleggen opnieuw inplannen, maar dan vanuit haar eigen agenda.

Deelname horecaoverleg

Riette heeft iedereen een Teams-link gestuurd. Mocht je deze niet ontvangen hebben, meld je dan even bij Riette met de vraag of ze je alsnog kan toevoegen aan de online vergadering. Dat kan via r.scholtens@emmen.nl.

Graag tot de 23ste!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens