Het nieuwste cursusaanbod van KHN Zuid-Holland staat online en we nodigen je uit om jezelf te verrijken met nieuwe kennis en vaardigheden!

Binnenkort worden de volgende trainingen aangeboden. Wacht niet te lang, want de ruimte is beperkt en de aanmeldingen gaan snel!

 • Bhv-training (1 dag)
  Als werkgever ben je verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Op grond hiervan moet je één of meer medewerkers aanwijzen als bedrijfshulpverlener. Deze medewerkers hebben de taak om in een situatie die de veiligheid of gezondheid in gevaar brengt, maatregelen te nemen om de schade zoveel mogelijk te beperken.

 • 3-daagse opleiding Leermeester
  In deze training leert de deelnemer hoe je een leerling begeleid, motiveert, hoe je een duidelijke instructie geeft en hoe je omgaat met verschillende leerlingen.

 • 2-daagse training Professioneel leidinggeven
  In deze training wordt de basiskennis behandeld die nodig is om mensen aan te sturen, een team te leiden en met de horeca-drukte om te gaan. Professioneel Leidinggeven in de horeca is een vak apart.

 • Sociale hygiëne
  Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Cursuspagina KHN Zuid-Holland

Staat jouw training er nog niet tussen? Houd de cursuspagina van KHN Zuid-Holland in de gaten, want we voegen snel weer nieuwe trainingen toe. Neem bij vragen gerust contact met ons op via khncursussen@khn.nl.

We zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens