Kom 22 augustus naar de bijeenkomst om het nieuwe studiejaar van nieuwe leerlingen en studenten in de hospitality sector in Amsterdam in te luiden en meer info te krijgen over de samenwerkingen op het gebied van loopbaanperspectieven.

KHN werkt nauw samen met alle horeca onderwijsinstellingen in Amsterdam en is partner van Stichting House of Hospitality.
Dit is een publiek privaat samenwerkingsverband in de Metropool Regio Amsterdam met een netwerk van Hospitality bedrijven, opleiders en overheden. Samen werken we aan het vinden, binden en laten groeien van talenten.

Er zijn al veel bedrijven die meewerken aan het opleiden van leerlingen in het bedrijf. Ben je partner van House of Hospitality of wil je wat meer weten over wat de mogelijkheden zijn, kom dan naar de Meet Up Special.

Wanneer: maandag 22 augustus
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Waar: Het Amsterdamse Proeflokaal, Stadionplein 300, Amsterdam

Een informele bijeenkomst waar partners elkaar treffen en waar opleidingspartner ROC van Amsterdam-Flevoland ook met meerdere mensen aanwezig zal zijn. In het bijzijn van deze jonge talenten, hogerejaars studenten, bedrijven, docenten en praktijkopleiders wordt het startsein gegeven. Voor de jonge talenten hun eerste ervaring om deel uit te maken van de hospitality familie die we samen vormen.

Aanmelden

Voor aanmelden klik hier.

Mocht je al wat meer willen weten over House of Hospitality, kijk dan hier op de website.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens