De gemeente Utrecht heeft het bestuur van KHN Utrecht gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Op het strand aan de Haarrijnseplas komt een nieuw duurzaam horecapaviljoen. Momenteel bevindt zich op deze plek het tijdelijke Key West Beachhouse. De gemeente Utrecht zoekt een horecaondernemer die hier een eigentijds horecapaviljoen wil beginnen.

Eerder was het plan om in de toekomst drie woonblokken te ontwikkelen op het strand. Daarom is 10 jaar geleden een selectieprocedure gestart voor een tijdelijk horecapaviljoen. Het strand bleek zo’n succes dat ervoor is gekozen om het huidige strand te behouden en slechts één woonblok te bouwen. Daardoor komt er nu ruimte voor een definitief horecapaviljoen.

Het nieuwe horecapaviljoen moet passen in het landschap en het duurzame karakter van de wijk Haarrijn moet terug te zien zijn in het ontwerp. Met een maximale oppervlakte van 1000 m2 wordt dit paviljoen een bijzondere plek voor de bewoners van Leidsche Rijn en Utrecht.

Plannen voor het duurzame horecapaviljoen kunnen uiterlijk 21 maart 2024 worden ingediend via deze LINK.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens