Op 23 maart vond op de Zaanse Schans de opening van het toeristisch seizoen 2023 plaats. Econoom en hoogleraar toerisme Jan van der Borg sprak over het belang van een duurzaam toeristisch verdienmodel dat vooral de lokale bewoners en ondernemers dient.

Jaap Funnekotter besprak de toegevoegde waarde van gastvrijheid en de impact daarvan op verschillende sectoren.

Anneke Wijdogen-Vis lichtte de eerder gepubliceerde infographic met bezoekersstatistieken toe en gaf een toelichting op de huidige jaarcampagne: De Zaanstreek smaakt naar meer. Ook werd de nieuwe Zaanse promotiefilm gepresenteerd door Terence Loos, creator van de video. De video is een belangrijk onderdeel van de campagne en werd zeer goed ontvangen.

De middag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel. De organisatie bedankt alle aanwezigen voor hun komst en hoopt dat het evenement heeft bijgedragen aan het opbouwen van goede verbindingen.

Promofilm over de Zaanstreek

Op 27 maart vond de lancering van de 'winterversie' van onze promotiefilm over de Zaanstreek plaats. De afgelopen maanden heeft het team van Zaanstreek marketing hard gewerkt aan deze film. Er zijn zoveel parels; 'we hebben ons best gedaan om de Zaanstreek zo nauwkeurig mogelijk in beeld te brengen. De komende maanden zullen we de video updaten met nieuw materiaal, zodat de Zaanstreek in alle jaargetijden mooi in beeld wordt gebracht', aldus Anneke Wijdogen-Vis.

De video is beschikbaar voor gebruik op bijvoorbeeld sociale media of een website. Mocht je geïnteresseerd zijn in het gebruik van deze video, neem dan contact op met Zaanstreek marketing. Het gebruik van de video is geheel kosteloos.

Bekijk hier de promofilm!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens