Het Sint Jansgasthuis deelt aan al hun medewerkers een cadeaubon uit t.w.v. € 10 om te besteden in de Weerter Horeca. Is dat niet een geweldig initiatief! Jouw naam op deze horecabon? Meld je dan snel aan!

We zijn super blij dat we weer open mogen en nu het bier weer rijkelijk mag vloeien en de heerlijke gerechten de keuken uit vliegen, heeft het Sint Jansgasthuis een leuke actie georganiseerd op de gedenksdag, 24 juni, van hun patroonheilige Sint Jan voor hun 1200 medewerkers en de Weerter Horeca.

Cadeaubon
De eerste 25 horecazaken die zich aanmelden om mee te doen aan deze actie, komen met hun naam op de cadeaubon te staan. KHN Leden krijgen hierbij voorrang op niet leden. Elk horecabedrijf - dat gevestigd is in de gemeente Weert - mag aan deze actie meedoen en er is geen maximum aan aantal deelnemers. De actie loopt van 24 juni 2021 tot en met 30 september 2021.

Aanmelden
Wil je gratis reclame en daardoor extra omzet, reageer dan snel! Meld je aan vóór donderdag 10 juni aanstaande via weert@khn.nl.

Details over de verdere afwikkeling van de cadeaubonnen volgen daarna snel.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens