Op 7 oktober 2022 start Dutch Food Week, dé campagneweek waar ons voedsel van vandaag en morgen centraal staat. Talloze ondernemers, van agrariërs tot supermarkten en voedselproducenten, organiseren activiteiten in deze week.

De activiteiten lopen uiteen van een open dag op een boerenerf tot een culinaire competitie voor (v)mbo-scholieren.

Dit jaar is de provincie Noord-Brabant lead partner van Dutch Food Week. Wij laten graag zien waar wij als provincie groot en goed in zijn: zorgen voor goed voedsel, van boer tot bord. Daarom bieden we ondernemers die een activiteit organiseren een breed podium. Zo lanceren we diversie off- en online mediacampagnes en delen we alle activiteiten die georganiseerd worden via onze provinciale kanalen.

Wij roepen jou als horecaondernemer ook van harte op om tijdens Dutch Food Week een activiteit te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een gerecht met ingrediënten van lokale leveranciers.
  • Een menu met enkel ingrediënten van Nederlandse komaf.
  • Een ‘verspillingsvrij’ menu.

Gratis promotiemateriaal

Organiseer jij een activiteit tijdens Dutch Food Week en wil je dit met een groot publiek delen? Maak dan vooral gebruik van de promotiemiddelen die de organisatie van Dutch Food Week beschikbaar stelt. Je kunt promotiemateriaal downloaden via deze link.

Evenement of activiteit aanmelden

Wil jij een activiteit organiseren tijdens Dutch Food Week? Meld dan vooral jouw activiteit aan op de website van Dutch Food Week. Zodra je een profiel hebt aangemaakt, kun je een activiteit aanmelden. Dan krijgt jouw initiatief een verdiend podium!

Tips voor extra zichtbaarheid

Ga jij een activiteit organiseren en deel je dit via je social media kanalen? Maak dan gebruik van #DFW2022.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens