De afgelopen weken is het aantal besmettingen Corona landelijk toegenomen. Het is daarom van groot belang dat wij ons allemaal aan de regels en afspraken houden over afstand, hygiëne en gedrag.

Beste ondernemers,

De afgelopen weken is het aantal besmettingen Corona landelijk toegenomen. Het is daarom van groot belang dat wij ons allemaal aan de regels en afspraken houden over afstand, hygiëne en gedrag. Wij als overheid, maar ook jij als horecaondernemer willen niet opnieuw in een situatie terechtkomen waarbij maatregelen moeten worden aangescherpt. Daarom vragen we jou de maatregelen in jouw horecaonderneming serieus te nemen. Vele horecaondernemers doen dat en zien erop toe dat de noodzakelijke maatregelen in hun restaurant, hotel of café daadwerkelijk worden nageleefd. Maar we zien ook verslapping en dat heeft ons doen besluiten hier strenger op te gaan toezien. Ondernemers die zich onvoldoende inspannen op het naleven van de protocollen in hun zaak, riskeren een sanctie.

Om het aantal besmettingen niet verder te laten toenemen, is het cruciaal dat we op een gezonde, veilige manier contact met elkaar hebben. We doen dit niet alleen voor onszelf, maar ook voor elkaar. Voor jouw medewerkers en klanten, voor hun familie en vrienden en daarmee voor de kwetsbaren en niet in de laatste plaats voor de medewerkers in de zorg die nog aan het bijkomen zijn van de eerste coronagolf. Wij begrijpen dat het lastig is in de horeca om dit vol te houden en wij zien dat de meeste ondernemers hun uiterste best doen de regels na te leven en hun klanten daarop te blijven wijzen.

Alleen samen houden we corona onder controle.

Hartelijk dank voor jouw medewerking!

Met vriendelijke groet,

David Moolenburgh
Burgemeester

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens