Afgelopen weekend werd bekend dat op vrijdag 9 april Gerard van der Veen (84) is overleden. Gerard van der Veen was tussen 1982 en 1997 landelijk voorzitter van eerst Horecaf, en later van Koninklijk Horeca Nederland. In 1997 nam Gerard van der Veen afscheid als landelijk voorzitter nadat bleek dat zijn inzichten over de verenigingsstructuur en die van de Ledenraad uiteen liepen.

Gerard van der Veen was een horecaman in hart en nieren. Hij zette zich vele jaren met passie in voor de bedrijfstak. Voor zijn verdiensten ontving hij de hoge onderscheiding ‘Officier in de Orde van Oranje-Nassau’. Gerard van der Veen vervulde onder meer een belangrijke rol bij de totstandkoming van de fusie van Horecaf en (oud-) Horeca Nederland tot het huidige Koninklijke Horeca Nederland. Door de fusie ontstond één krachtige brancheorganisatie die de belangen van de horeca over de brede linie behartigt.

Koninklijke Horeca Nederland wenst zijn familie sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens