KHN heeft vol ongeloof kennis genomen van het plotselinge overlijden van Hans de Boer (66). Hans de Boer was een inspirerende en zeer gedreven man met een echt ondernemershart, die zich vol passie inzette voor het Nederlandse Bedrijfsleven.

Na zijn studie had hij een aantal jaren een eigen economisch adviesbureau, alvorens hij in 1997 voorzitter werd van MKB-Nederland. Vanaf 2003 vervulde hij meerdere publieke functies. De laatste zes jaar kenden we Hans vooral als voorzitter van VNO-NCW, waar hij in 2014 Bernard Wientjes opvolgde. Vanwege de coronacrisis bleef hij uiteindelijk langer, om in september 2020 het stokje over te dragen aan Ingrid Thijssen. In zijn rol als voorzitter van VNO-NCW heeft hij zich enorm ingezet voor onze horecabranche. Naast voorzitter was Hans ook een buitengewoon warm mens met een aanstekelijke humor. Hans had de unieke gave om de zaken scherp te benoemen en de kern te raken maar wel op een zodanige manier dat dit nooit ten koste ging van de onderlinge verhoudingen. KHN is hem dan ook veel dank verschuldigd.

Namens alle KHN-leden, het Landelijk Bestuur, de Ledenraad, directie en medewerkers van KHN wensen wij zijn familie, vrienden en oud-collega’s veel sterkte toe met dit verlies. Een warm en bijzonder mens is van ons heen gegaan. We zullen hem missen.

Fotocredits: Guus Schoonewille

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens