Op dinsdag 9 maart jongstleden heeft er een digitaal overleg plaatsgevonden met het bestuur van KHN Loon op Zand, diverse ondernemers en gemeente Loon op Zand. Wat kwam er zoal ter sprake?

Tijdens dit overleg waren burgemeester Hanne van Aart en wethouder Frank van Wel van gemeente Loon op Zand aanwezig. Na het uitwisselen van actualiteiten in deze barre tijden door de ondernemers en gemeentebestuur, heerste vooral de vraag hoe het gemeentebestuur de horecaondernemers kan ondersteunen.

WOZ en herstelfonds

Wethouder Van Wel noemde dat er wordt gesleuteld aan de hoogte van de WOZ om de horecaondernemers tegemoet te komen met een lagere aanslag. De WOZ aanslagen worden op een latere datum dan gebruikelijk verzonden.

Landelijk werkt KHN aan een vijfjarig horecaherstelplan. KHN heeft het gemeentebestuur om commitment gevraagd met een lokaal opstartfonds. Hier staat het gemeentebestuur positief tegenover en gaat hieraan werken.

Over enkele weken gaat het bestuur in overleg met wethouder Van Wel betreffende het vervolg en de actualiteiten van het moment.

Heropening van de horeca

Heb je idee├źn of suggesties met betrekking tot de heropening van de horeca voor gemeente Loon op Zand? Wat is er nodig in jouw ogen? Stuur dan een mail naar corona@loonopzand.nl.

Oproep

Wil je aansluiten bij het overleg met wethouder Van Wel (datum nader te bepalen), heb je suggesties voor een gespreksonderwerp of is er iets wat leeft dat je wilt delen? Stuur ons een mail via loonopzand@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens