Voormalig chef-kok, hoofdredacteur bij Culinaire Saisonnier en voorzitter van EvenTTCulinair Edwin Loos (56) is onverwacht overleden. Hij was een bekend gezicht in de Nederlandse horeca en zette zich de afgelopen jaren vol in voor vakmanschap, talentontwikkeling en culinaire creativiteit.

Eigen zaken

Loos begon als chef-kok, onder andere bij Kasteel Erenstein. Later runde hij eigen zaken in Tilburg en Sprang-Capelle. Sinds 2015 was hij hoofdredacteur van het vakblad Culinaire Saisonnier en zette hij zich in voor beurzen zoals BBB Maastricht en Gastvrij Rotterdam.

Jong horecatalent motiveren

Als voorzitter van EvenTTCulinair organiseerde hij wedstrijden om jong horecatalent te motiveren. Zijn energie, betrokkenheid en kennis maakten indruk binnen de horeca. “Voor velen was Edwin niet alleen een voorzitter, maar ook een mentor en vriend,” aldus het bestuur van EvenTTCulinair.

Positieve stimulans

Vanuit KHN willen wij Edwin Loos bedanken voor zijn positieve impact op en inzet voor de horecasector. Met zijn passie, ervaring en energie wist hij mensen te inspireren en op weg te helpen. We wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Heb je een vraag?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens