Om deel te kunnen nemen aan Amsterdam Dance Event (ADE) ben je verplicht een informatiebijeenkomst van de gemeente bij te wonen en gedurende de openingstijden iemand aanwezig te hebben die de training EHBDD dit jaar nog heeft gevolgd.

We hebben de data voor een training voor je op een rijtje gezet. Geef je snel op want dit zijn de enige mogelijkheden om aan de verplichtingen te kunnen voldoen. Kijk op http://www.amsterdam.nl/ade voor algemene informatie, check of je aan alle voorwaarden voldoet en schrijf je in voor de verplichte informatiebijeenkomst en training.

Dit jaar zijn er voor de Informatiebijeenkomsten ADE twee mogelijkheden (locatie Stadhuis, Amstel 1, 1011 PN Amsterdam):

  • 21 september 2023 van 19.00 tot 21.15 uur
  • 27 september 2023 van 19:00 tot 21:15 uur

Voor horecabedrijven die in aanmerking willen komen voor de collectieve openingstijden ontheffing is deelname verplicht. Voor overige deelnemers wordt geadviseerd aanwezig te zijn maar is deelname optioneel. Gezien de beperkte capaciteit kan er per locatie maximaal één persoon deelnemen. Bij voorkeur is dit de exploitant of leidinggevende die tijdens ADE werkt. Het verzoek aan de deelnemers is om de informatie die tijdens de Informatiebijeenkomst wordt gepresenteerd te delen met jouw collega’s of personeel. Tijdens de Informatiebijeenkomst word je o.a. geinformeerd over de samenwerking tussen ADE en de gemeente Amsterdam en worden bijzonderheden voor deze editie gedeeld. Daarnaast geeft Jellinek een presentatie over de stand van zaken van de drugsmarkt en mogelijke risico’s, de Celebrate Safe campagne en hoe te handelen bij incidenten. Daarna gaan we in groepen uiteen voor een workshop Safer Clubbing van de Stichting Sexmatters waarin handvatten gegeven worden hoe om te gaan met signalen van (seksueel) grensoverschrijdend gedrag.

Voor de verplichte trainingen EHBDD kun je ook dit jaar gebruik maken van het aanbod van KHN en Jellink en geef je op door op de link van een van onderstaande opties te kiezen:

Voor vragen kun je contact opnemen met regiomanager Eveline Doornhegge; e.doornhegge@khn.nl / 06-51490709.