Heb jij iemand in je bedrijf - of sta je op het punt iemand aan te nemen - met weinig horecaervaring en wil je die graag snel inzetten op de werkvloer? Meld ze dan aan op: www.herstelplanhoreca.nl en plan een intakegesprek in!

Meld ze dan aan op: www.herstelplanhoreca.nl en plan een intakegesprek in!

Door het opzetten van een horecatraining van drie dagdelen willen we toekomstige horecatoppers klaarstomen voor een baan in de horeca. Op deze drie dagen leren zij de basis-horecavaardigheden en kunnen ze snel in je bedrijf aan de slag.

In april start de eerste training.

Wanneer: dinsdag 12, 19, 26 april 2022
Tijd: 9:00 – 14:00 (lunch inbegrepen)
Waar: Cafe Faber, van Broeckhuysenstraat 12-14, 6511 PH Nijmegen

Deze training wordt geheel gratis aangeboden in samenwerking met de gemeente Nijmegen.

Voordelen:

Door de training wordt de inwerklast minder. Een deelnemer krijgt 15 uur horecatraining, waarbij ze juist de basis van ons vak leren. Deze uren hoef je zelf niet meer te investeren in je (toekomstig) personeelslid.

Onderwerpen van de training:

  • Gastvrijheid
  • Wetgeving
  • Hygiëne
  • Serveertechnieken
  • Productbehandeling
  • Productkennis
  • Inzicht en logica

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens