Petitie Door de coronamaatregelen zijn horecabedrijven alweer ruim 2 maanden op slot. Perspectief wordt tot dusverre niet geboden. Gelukkig is er deze week wel enige extra steun toegezegd, maar voor velen zal dit helaas waarschijnlijk nog niet toereikend zijn.

De nood is en blijft hoog en dit is ook zichtbaar in de petitie die door ons bestuurslid Luc Faassen in de uitzending van Nedinscoplein van afgelopen week werd gedeeld. Deze petitie : petitie meer steun en snelle heropening is inmiddels al bijna 80.000 keer ondertekend, mede dankzij het openhartige verhaal van Louis Klaassens in deze uitzending en het Facebook bericht van Motown Steaks and Sushi komen velen van deze stemmen uit Venlo (waarvoor dank).

Heb je deze nog niet ondertekend, doe dit dan alsnog en blijf deze ook delen met jullie gasten.

Ook de posters van #Blackmonday zijn nog beschikbaar. Wil je deze hebben ? Laat dit dan even weten via grootvenlo@khn.nl

Actie '17 januari open'?
Mede door de ‘achteloze’ mededeling van minister Hugo de Jonge dat ‘we ervan uit moeten gaan dat de gedeeltelijke lockdown echt wel langer gaat duren dan tot half januari’, is het initiatief bij enkele afdelingen van KHN ontstaan om op 17 januari bij gebrek aan perspectief of voldoende steunmaatregelen gezamenlijk de deuren te openen.

We hebben ons (nog) niet bij dit initiatief aangesloten omdat we van mening zijn dat een dergelijke actie alleen zinvol is als we hier allemaal bij aansluiten en dit landelijk gecoördineerd wordt. Hierin is jullie mening dan ook belangrijk, meedoen of niet? Die bal ligt bij jullie, stuur daarom een mailtje naar grootvenlo@khn.nl als je van mening bent dat we als Venlo moeten participeren in deze actie en dat jij dus van plan bent om bij onvoldoende perspectief en/of steunmaatregelen op 17 januari de deuren van je zaak te openen.

Webinar met gemeente Venlo op donderdag 17 december van 14.00 tot 15.00 uur
Het webinar van de gemeente Venlo (burgemeester Scholten en wethouder Boom) en KHN (Christel Nabuurs) is verplaatst naar donderdag 17 december van 14:00 tot 15:00 uur.

Aanmelden is nog mogelijk via info@alledagenzondag.nl. En mocht je op voorhand al vragen hebben? Stel deze dan ook alvast gerust via info@alledagenzondag.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens