De coronacrisis trekt een enorme wissel op veel horecabedrijven. De afgelopen twee jaar zijn de schulden opgestapeld. Nu de horeca weer open is, trekken schuldeisers aan de bel.

Er zijn verschillende initiatieven om horecaondernemers te helpen bij schulden. Zo zijn de Volksbank / Regiobank, Qredits en MKB-Nederland bezig met een pilot rond de schuldenproblematiek van kleine bedrijven.

Door corona hebben onder andere kleinere bedrijven schulden opgebouwd. Deze pilot heeft tot doel deze schuldenproblematiek in kaart te brengen en te inventariseren waar de ondernemers tegenaan lopen.

Ook komt de vraag aan de orde wat er mogelijk aan de schuldenpositie te doen is en hoe financieringsinstrumenten zouden kunnen helpen.

Meer informatie

Mocht je hier meer informatie over willen hebben neem dan contact op met jouw regiomanager Renata Beijen via r.beijen@khn.nl / 06 57 07 87 74. Zij kan je hierover informeren en kijken of je hier in aanmerking voor komt.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens