Op 7 december 2021 is Pim Hangjas benoemd tot Lid van Verdienste van KHN. Landelijk Bestuurslid KHN, JanBas van Aalderen, bedankte Pim voor zijn waardevolle inzet en reikte hem de speld, oorkonde en een mooie bos bloemen uit.

Pim ontvangt de bijzondere onderscheiding als dank voor de wijze waarop hij zich inzet voor de belangen van de horeca in Drenthe. Pim stopt per 1 januari 2022 als regiobestuurder en draagt zijn werkzaamheden als penningmeester over aan Ruud Lozeman. Pim: "Ik heb ruim 30 jaar diverse bestuurlijke functies bekleed binnen KHN en met veel plezier. Nu is het tijd om het stokje over te dragen."

Het geweten van de regio

Pim Hangjas heeft meerdere horecazaken gehad en is sinds 2012 penningmeester van KHN Drenthe. Daarnaast is Pim voorzitter van KHN Noordenveld en was hij lid van de werkgroep Ledenraadstukken van KHN Drenthe. Ook was hij plaatsvervangend ledenraadslid. JanBas: "Ik heb de eer namens de organisatie deze speciale oorkonde te mogen aanbieden als dank en waardering. Jij bent het geweten van de regio, zeer waardevol voor KHN. Je bent een man van je woord en blijft altijd welkom bij alle vergaderingen van de regio en de afdeling. Je bent een graag geziene bestuurder." Ook het bestuur van KHN Drenthe sprak haar waardering uit over Pim: "Wij zijn hem dankbaar voor zijn tomeloze inzet voor de vereniging KHN."

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens