Hierbij namens KHN Westland de plannen voor 2023 en vragen wij jouw akkoord. In het beleidsplan vind je de speerpunten voor het aankomende jaar op lokaal maar ook op landelijk niveau. Tevens is de begroting van 2023 van de afdeling bijgevoegd.

Wat organiseren naast onze actieve inzet bij de gemeente ook ledenbijeenkomsten, waar je kunt leren, inspireren en kennis delen. Hou de agenda en nieuwsberichten hiervoor in de gaten.

Wat kun je in 2023 van ons verwachten:

  • Bhv-trainingen
  • Westlandse Horecadag
  • Biertapwedstrijden
  • Ledenlunch

Heb je vragen en/of opmerkingen dan kun je deze stellen via de mail westland@khn.nl Bij geen reactie gaan wij ervan uit dat wij de plannen voor het jaar 2023 kunnen gaan uitvoeren.

Wij hopen jou aankomend jaar bij één van onze ledenactiviteiten te mogen ontmoeten.

Bijlagen:
- Begroting 2023*
- Beleidsplan 2023*

* Op Mijn KHN kun je de begroting en het beleidsplan downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens