Graag jullie akkoord op het begroting en beleidsplan 2024

KHN Drechtsteden vraagt jouw akkoord op het beleidsplan 2024 en de begroting 2024. In het beleidsplan vind je de speerpunten voor 2024 op lokaal maar ook op landelijk niveau.
Mocht je het beleidsplan 2024 en de begroting 2024 niet ontvangen hebben via onze direct mailing, kun je deze opvragen door een mail te sturen naar backoffice@khn.nl onder vermelding van ‘beleidsplan en begroting 24 Drechtsteden'.

Bestuurders gezocht
Wil jij graag het verschil maken voor onze branche? En met elkaar zorgen voor het beste lokale ondernemersklimaat? Wordt dan bestuurder van afdeling KHN Drechtsteden. Met ruim 148 leden in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht, ben je als bestuurder contactpersoon voor gemeentelijke zaken. Bijvoorbeeld voor het input leveren op belangrijke lokale zaken zoals de ALV, de Horecavisie, nota, het terrassenbeleid, toeristenbelasting, centrum visies en leges. Daarnaast ben je samen met je collega-bestuurders en regiomanager van KHN de ogen en oren van alle leden richting onze vereniging. Natuurlijk is er ook ruimte voor sociale evenementen en het netwerken met je collega ondernemers. Het bestuur organiseert jaarlijks bijeenkomsten, borrels, of trainingen.
Ben jij een echte bestuurder of wil je juist je eerste stap zetten in het besturen en wil je meer weten over het KHN bestuur Drechtsteden? Neem dan contact op met voorzitter Remco van Helden remco@christas.nl of je regiomanager Marlies Cirkel m.cirkel@khn.nl.

We organiseren eind dit jaar nog een ledenbijeenkomst. Hou de agenda en nieuwsberichten hiervoor in de gaten.
Heb je vragen en/of opmerkingen kun je deze stellen via de mail drechtsteden@khn.nl. Bij geen reactie gaan wij ervan uit dat wij de plannen in orde zijn.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens