Leden KHN Valkenburg worden attent gemaakt op en gevraagd deel te nemen aan de poll inzake openbare toiletten in centrum Valkenburg.

Iedereen moet regelmatig naar het toilet. Zichtbare en toegankelijke toiletten zorgen ervoor dat bewoners, toeristen en toevallige voorbijgangers actief kunnen deelnemen aan het maatschappelijk en openbaar leven. Een goed toilettenbeleid weerspiegelt gastvrijheid, verbetert kwaliteit en biedt comfort en veiligheid aan bewoner en bezoeker.

Naar aanleiding van het tekort aan zichtbare en toegankelijke toiletten in het centrum van Valkenburg, zoekt de gemeente naar maatregelen om de huidige situatie te optimaliseren. Daartoe heeft de gemeente winkeliers, horeca- en leisure-partners nodig.

Waar moet je heen als je tijdens een bezoek aan het centrum plots hoge nood krijgt? Het uit Duitsland overgewaaide Nette Toilette-initiatief biedt een oplossing. Door middel van een felgekleurde deursticker maken ondernemers zichtbaar dat ook niet-klanten gratis gebruik kunnen maken van het toilet. Op landelijk niveau wordt gewerkt aan het steeds verder uitbouwen van het reeds bestaande netwerk van ondernemers die hun toiletten openbaar stellen.

Enquête
Om de standpunten van de Valkenburgse ondernemers zo snel mogelijk in kaart te brengen, is er door de gemeente een korte enquête betreffende zichtbare en toegankelijke toiletten in het centrum van Valkenburg opgesteld.

Wat denk je? Doen wij ook mee?
Hiervoor vragen wij jou om deze poll in te vullen, het kost slechts 2 minuten. Je kunt deze poll ook anoniem invullen, het invullen van jouw contactgegevens is dus niet verplicht.

Alvast bedankt!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens