Op verzoek van onze partner -Foodlab Limburg- maakt het bestuur van Regio Limburg jou attent op de enquête over de wijze waarop Foodlab Limburg in de toekomst zou moeten/kunnen opereren om de band tussen onderwijs en bedrijfsleven te blijven verbeteren.

Zoals je weet is de horeca één van de belangrijkste economische pilaren van onze provincie Limburg. Foodlab Limburg is een samenwerking van de horeca, het mbo-onderwijs en provincie Limburg. Binnen de samenwerking bekijkt men hoe het onderwijs op een vernieuwende manier kan inspelen op huidige en toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen binnen de horeca. Foodlab Limburg vraagt zich af op welke manieren zij haar samenwerking kan versterken en zo kan blijven bijdragen aan het voortbestaan van de horeca in Limburg. Dit onderzoek geeft daar (grotendeels) antwoord op.

Jouw antwoorden worden verwerkt in een aanpak, die uitvoering geeft aan wat jij belangrijk vindt. Met deze aanpak hopen zij onder andere in te spelen op uitdagingen waar de horeca in Limburg nu hulp bij nodig heeft.

Jouw antwoorden worden overigens anoniem geregistreerd, al bestaat een mogelijkheid om je gegevens achter te laten. Met dit onderzoek vragen zij ongeveer 10 minuten van jouw tijd.

Vragenlijst

Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens