Op dinsdag 21 maart 2023 organiseert KHN De Ronde Venen haar jaarlijkse ontbijt ALV. Kom je ook?

Aan het begin van weer een uitdagend horecajaar nodigt het bestuur je graag uit voor de informele algemene ledenvergadering (ALV) van onze afdeling met zoals altijd een aantal interessante onderwerpen die we in vogelvlucht aansnijden.

Nieuwe terrassenbeleid De Ronde Venen

Vanuit de gemeente is het beleid omtrent terrassen vastgesteld. Het bestuur heeft hierop gereageerd en ook het financiële aspect betreffende leges en de indexering hiervan aangekaart. We praten je graag bij.

Halfjaarlijks horecaoverleg

Op 17 mei aanstande vindt het eerste overleg plaats tussen de gemeente, bestuur, politie en handhaving. Dit overleg vindt elk halfjaar plaats. De burgemeester en wethouder Economische Zaken hebben aangegeven aanstaand overleg te willen aanschuiven. Graag horen wij van jou wat wij de burgemeester en wethouder mee kunnen geven.

Verder willen wij uiteraard van de gelegenheid gebruik maken om vooral met elkaar het gesprek aan te gaan in deze uitdagende tijd. Om naar elkaar te luisteren, maar evenrueel ook om elkaar te helpen.

Wanneer: Dinsdag 21 maart 2023
Tijd: 09.30 tot 11.30 uur
Waar: Restaurant De Eendracht in Abcoude

Je bent van harte welkom, wij bieden je een petit ondernemersontbijt aan.

Bestuurslid worden?

Wil je graag op strategisch niveau meepraten over de horeca in De Ronde Venen? Heb je ideeën over de koers van jouw lokale afdeling? En deins je niet terug voor een gesprek met gemeente en andere stakeholders? Dan is KHN De Ronde Venen op zoek naar jou! Bij interesse neem contact op met onze regiomanager Simone van Laar.

Wil je zo vriendelijk zijn om je voor maandag 12 maart aan te melden bij Vincent Bon via vincent@bonvinkeveen.nl of 0294 28 13 94 of per app op 06 24 57 39 87. Of bij Simone van Laar.

Jouw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Graag tot ziens op dinsdag 21 maart!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens