Afgelopen jaar heeft het bestuur van KHN Hardenberg haar medewerking verleend aan de totstandkoming van het nieuwe Preventieakkoord in de gemeente Hardenberg.

Met het sluiten van een landelijk akkoord wil de rijksoverheid gemeenten stimuleren om op lokaal niveau aan te sluiten met lokale akkoorden. Om de lokale ambities te kunnen vertalen naar acties wordt een uitvoeringsbudget beschikbaar gesteld.

Uitvoeringsbudget Preventieakkoord

Voor het realiseren van de ambities en actiepunten uit het Preventieakkoord is er voor 2021 in totaal € 40.000 beschikbaar.

Aanbod

Heb je een projectidee dat aansluit bij het Preventieakkoord en wil je aanspraak maken op uitvoeringsbudget? Maak een projectplan of actieplan! Voor het opstellen van het plan is een aanvraagformulier beschikbaar waarin de actie of het project wordt beschreven. Voor het aanvraagformulier en meer informatie omtrent het Preventieakkoord verwijzen wij je graag naar: Project indienen - Gewoon Actief.

In het aanvraagformulier kan een onderbouwde aanvraag worden gedaan voor uitvoeringsbudget. Je kunt jouw aanvraagformulier (evt. met projectplan of actieplan) aanleveren bij de regiegroep door te mailen naar preventieakkoord@hardenberg.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens