Gastvrij Fryslân heeft het bestuur van KHN Fryslân gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste (professionaliserings)partner,  

Ook in dit schooljaar hebben weer een mooi aanbod aan professionaliseringsmogelijkheden voor jullie als partners in Gastvrij Fryslân weten samen te stellen. Onze masterclasses en de serietraining pedagogiek en didactiek wil je als organisatie absoluut niet missen. Die brengen we in dit bericht dan ook graag onder jullie aandacht en hierbij de uitnodiging om dit breed onder de aandacht te brengen bij de medewerkers in jouw organisatie.

Ons aanbod

Serietraining pedagogiek en didactiek
Deze trainingsreeks is interessant voor iedereen die te maken heeft met het begeleiden van stagiaires en/of medewerkers. Als je nu al leermeester bent, maar ook als je de ambitie hebt dit in de toekomst te worden of pas heel recent leermeester bent geworden. In de training is er aandacht voor succesvol starten, motiveren, leren en coachen. SBB is ook aangehaakt in deze serie. Deze serietraining vindt plaats op: 25 januari 2024, 15 februari 2024 en 29 februari 2024. Door deel te deelnemen aan deze trainingsreeks behaal je een certificaat (30 SBU). Er kunnen maximaal 16 deelnemers meedoen. Partners van Gastvrij Fryslân doen kosteloos mee.
Zijn er medewerkers die je wilt inschrijven voor deze serie trainingen? Meld ze dan aan vóór 20 december 2023 via dit aanmeldformulier. Na bevestiging door ons is de inschrijving definitief.

Vakgerichte masterclasses
Deze masterclasses zijn zeer vakspecifiek en zijn interessant voor iedereen op de werkvloer en worden aangeboden in samenwerking met partnerbedrijven en experts. Maar liefst twaalf vakgerichte masterclasses hebben we voor jullie georganiseerd, er valt dus veel te kiezen. De eerstevolgende drie masterclasses in januari zijn: chocolade & bonbons | world of coffee & latte art | friandises in de horeca.
Door deel te deelnemen aan deze masterclasses behaal je een certificaat (5 SBU). Er is veel persoonlijke aandacht in deze masterclasses en daardoor is het aantal beschikbare plekken beperkt. Partners van Gastvrij Fryslân doen mee tegen een gereduceerd tarief van €35,- ex. btw. Medewerkers kunnen hiervoor hun persoonlijk professionaliseringsbudget aanspreken (dat bedraagt ten minste 2% van de cumulatieve jaarloonsom van de onderneming voor de loonheffing, bron: horeca CAO 2022/2023).
Zijn er medewerkers die je wilt inschrijven voor deze masterclasses? Laat ze zichzelf dan aanmelden via de QR-codes in dit document. Na bevestiging door ons is de inschrijving definitief.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij of met onze accountmanager Esther Pel op, E.Pel@fcroc.nl.

We kijken uit naar jullie inschrijvingen en de trainingen!
Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens