In het voorjaar van 2022 is er een imagocampagne gestart voor de vrijetijdseconomie in Regio Zwolle. Nu, in 2023, is er een vervolg gewenst en daar is jouw hulp bij nodig.

De campagne van 2022, die door de sectortafel Vrijetijdseconomie Regio Zwolle (waar KHN Overijssel partner van is), geïntroduceerd is, had als doel een positiever sentiment te realiseren over werken in de gastvrijheidssector én inwoners bekend te maken met de vele mogelijkheden in de branche. Nu, in 2023, is er een vervolg gewenst. De vervolgcampagne start op 14 april, tegelijkertijd met de ondertekening van het Regionaal Hospitality Pact. De doelgroep waarop de campagne zich richt is met name de veertig-vijftig plusser die door de afgenomen zorg voor de kinderen meer tijd beschikbaar heeft, een andere uitdaging zoekt en/of nog door wil werken met pensionering in zicht. Een interessante doelgroep. Deze groep is flexibel qua inzetbaarheid, heeft veel levenservaring en weet wat omgangsvormen zijn.

Lancering campagne
Om de campagne goed onder de aandacht te brengen van de doelgroep, staat de week vanaf de ondertekening van het Regionaal Hospitality Pact (14 april) in het teken van de nieuwe campagne. Samen met horeca- en recreatie- en cultuurpartners gaan we laten zien hoe leuk werken in onze sector is. Dat doen we met drie evenementen. Een themabijeenkomst in het Vechtdal over toekomstbestendig gastheerschap, een avond in Zwolle waarbij we medewerkers die al jarenlang werken in de sector in het zonnetje zetten en één waarbij potentiële nieuwe medewerkers op laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennis kunnen maken met de branche. Een banenmarkt waarbij de hele stad het marktplein is.

Programma
Bekijk hier het volledige Concept programma Week van de Hospitality en hoe je deel kunt nemen aan deze week.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens