Wil je jouw bedrijf verduurzamen en meer inzicht, dan is het raadzaam om te beginnen met een nulmeting. Hiervoor is de Quickscan Energie & Duurzaamheid opgezet die uitgevoerd wordt door Green Leisure.

Met een stappenplan geeft de Quickscan inzicht in de huidige situatie en levert vervolgens maatwerkadvies af met tips voor het zetten van duurzaamheids- en energiebesparingstappen. Inclusief mogelijke leveranciers, subsidiemogelijkheden en evt. teruggave belastingen. De Quickscan Energie & Duurzaamheid heeft een waarde van €1.600,00. De eigen bijdrage bedraagt € 250,00. De resterende bijdrage van €1.350,00 wordt gefinancierd uit het programma Vitale Verblijfsrecreatie Noord-Holland Noord.

Eventueel kun je daarna ook door naar een Green Key certificering.

Meer informatie:

https://vitaleverblijfsrecreatienhn.nl/diensten/nulmeting-energie-duurzaamheid-green-key/

het zelfde voor toegankelijkheid voor mensen met een beperking:

https://vitaleverblijfsrecreatienhn.nl/diensten/quickscan-toegankelijkheid/

Vragen kunnen gesteld worden aan Pim Sybesma via psybesma@nhn.nl

Homepage - Vitale Verblijfsrecreatie (vitaleverblijfsrecreatienhn.nl)

in de verblijfssector zijn al veel mooie initiatieven te vinden, die als voorbeeld kunnen dienen voor andere ondernemers. Twee van deze ondernemers zaten aan tafel bij NHNEXT. Roy Stapersma van vakantiepark de Koorn-aar op Texel en Peter Ros van Camping & Vakantiepark de Nollen en Duincamping De Lepelaar bespraken welke stappen ze hebben gezet om groener te ondernemen en te verduurzamen. Ook energieadviseur Jord Kuiken en directeur van InnoFundNL Esther Krijnen zaten aan tafel. Zij adviseren jaarlijks een groot aantal ondernemers op het gebied van energiebesparing, verduurzaming en subsidieverlening. Hier kan je de uitzending terug kijken: Duurzaam ondernemen en energiekosten reduceren in de recreatiesector - NHNEXT

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens