Het Verblijfsrecreatie Expert Team van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord kan u helpen bij het maken van een bedrijfsmatige Quick Scan om te bekijken hoe uw hotel, park, camping (weer) vitaler kan worden gemaakt. De intake is gratis, maar voor het proces wordt een bijdrage van circa € 250,- gevraagd.

Vlak voor de corona-periode werd geconstateerd dat diverse vakantieparken en campings een vitaliteitsslag behoeven. Bekijk hier het Eindrapport Vitaliteitsonderzoek Regio Alkmaar en Westfriesland. De provincie heeft tijdelijk een subsidieregeling geopend om de sector te helpen bij deze kwaliteitsslag. Aanvragen moeten voor 30 december binnen zijn. Het Expert Team kan hierbij helpen. Hier vind je de gehele regeling.

Ben je geïnteresseerd en wil je hulp bij het aanvragen van een subsidie of heb je andere vragen over het vitaliseren van jouw onderneming? Neem dan contact op met Cees Brinkman of Geke McNab van Ontwikkelingsbedrijf NHN.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens