Carnaval 2021 gaat niet door. Geen prinsen, geen evenementen, geen straatcarnaval, geen buitenbuffetten, frietkramen, muziekinstallaties of trustconstructies enzovoorts. Het coronavirus, en zeker de Britse variant, zetten een streep door ons geliefde volksfeest. Jammer, maar het kan niet anders.

Op dit moment bevinden we ons in een lockdown tot en met 9 februari 2021. Het meest voor de hand liggende scenario lijkt op dit moment dat de (niet)essentiële winkels en horeca ook na 9 februari nog gesloten moeten zijn, maar daar is landelijk nog geen knoop over doorgehakt.

Het stadsbestuur van de gemeente Maastricht wil uiteraard wel goed voorbereid zijn op de diverse scenario’s met carnaval. Uitgangspunt bij die voorbereidingen is het scenario dat de lockdown ook tijdens/na carnaval nog van kracht zal zijn. Wat dat betekent voor de besluitvorming, staat in deze Raadsinformatiebrief.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens