Gemengde gevoelens bij horecaondernemers over het openen van de terrassen vandaag. KHN-directeur Dirk Beljaarts: “Ondernemers die open gaan, zijn vrolijk omdat ze eindelijk weer kunnen doen waar ze goed in zijn: mensen verwelkomen en samen met hun medewerkers aan de slag. Voor het overgrote deel van de ondernemers geeft dit toch een bedrukkend gevoel omdat zij of geen terras hebben, of omdat het met de restricties niet rendabel is om open te gaan.”

De horeca kan én wil verantwoord open. “Als de horeca haar rol kan en mág pakken door open te gaan, dus zonder restricties en volgens de normale openingstijden, dan helpen we om de drukte te spreiden”, aldus Beljaarts.

Je luistert hier de radio-uitzending terug.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens