Eind 2020 is het 1e concept Actieplan centrum gepresenteerd en zijn ondernemers en pandeigenaren hierin meegenomen. Begin januari is een ambtelijke ronde gehouden om ook zicht te krijgen op de beschikbare capaciteit en een reële tijdsplanning.

De afgelopen periode hebben gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren gezamenlijk gewerkt aan een concept Actieplan voor Zandvoort centrum.

Je reactie wordt nu gevraagd
Je kunt meelezen in het tweede concept Actieplan. Op vrijdag 29 januari a.s. ontvang je van de gemeente het concept Actieplan centrum en een reactieformulier via de mail. Wij ontvangen je reactie op het Actieplan graag in de periode van vrijdag 29 januari t/m maandag 8 februari. Meer informatie over hoe je kunt reageren op het Actieplan volgt in de mail van 29 januari.

Inloopbijeenkomst op 3 februari
Via deze mail ben je uitgenodigd voor een digitale inloopbijeenkomst op woensdag 3 februari van 15.00 - 16.30 uur. Om 15.00 start een korte introductie van het Actieplan. Hierna is er de gelegenheid om vragen te stellen en kun je aandachtspunten aan de gemeente meegeven.

Aanmelden
Deze inloopbijeenkomst vindt online via Microsoft-Teams plaats en daarom wordt je gevraagd je aan te melden door een mail te sturen naar zandvoort@haarlem.nl. Je ontvangt een link naar de vergadering. Lukt het je niet om aanwezig te zijn, maar wil je wel reageren? Dat kan via eerdergenoemd reactieformulier.

Over het Actieplan
Het Actieplan heeft als doel een levendig en bruisend centrum van Zandvoort. Speerpunten zijn het verlevendigen van het centrum, het verbeteren van de uitstraling, gastvrijheid en gastheerschap, hulp bij leegstand en transformatie. In totaal zijn er 36 acties opgenomen.Mocht je vooraf vragen hebben dan kun je contact opnemen met:

Arne Langendoen, Beleidsadviseur Economie

Afdeling Economie en Toerisme, Cultuur, Duurzaamheid, Wonen
Gemeente Zandvoort en Haarlem
M: 06 3829 4499
T: 023 511 3058
E: alangendoen@haarlem.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens