In augustus was het bestuur van KHN regio Fryslân te gast bij een meeting van Moeders en Vaders van Fryslan.

Zij hebben zich tot doel gesteld in de week van Coming Out Day op maandag 11 oktober en Roze Zaterdag in Leeuwarden / Fryslân op zaterdag 16 oktober zoveel mogelijk Regenboogvlaggen te laten wapperen als teken van inclusiviteit. Ze hebben zich tot doel gesteld 1.100 vlaggen te halen.

De meeting en de verhalen die er verteld werden raakten ons. De regenboogvlag raakt ons allemaal, want deze laat zien dat wij allemaal mogen houden van wie we willen houden en onszelf mogen zijn. Of we nu hetero, homo, lebisch, bi-seksueel, transgender of anderszins zijn.

We willen dit initiatief van harte ondersteunen en willen als KHN regio Fryslân graag samen een statement maken, voor onszelf, onze familie en vrienden en onze gasten.

Wat te doen? Zie hiervoor Aanmelden - Regenboogvlaggen voor Fryslân (regenboogvlaggenvoorfryslan.frl)

We hopen dat we veel van jullie digitale vlaggen de komende weken zien verschijnen op de kaart op Regenboogvlaggen voor Fryslân, zodat we als horeca in Noord-Nederland samen met de Moeders en Vaders van Fryslân van 11 tot en met 16 oktober wereldkundig kunnen maken: we steunen deze beweging en gaan voor een kleurrijke en inclusieve (Friese) samenleving!

Voor meer info:

Youtube:

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens