Na een zeer succesvolle 1e editie in 2023, maken wij ons op voor de 2e editie van regio Nijmegen On Stage. Ook komend jaar gaan bijna 1000 VMBO leerlingen uit de regio Nijmegen meedoen aan dit Beroepenfeest.

Doel hiervan is o.a. om onze VMBO-ers eens in de spotlights te zetten en ze te helpen bij het maken van een passende studiekeuze. En een positief podium bieden, want zij doen ertoe! Bovendien is het een mooie kans voor werkgevers om al in een vroeg stadium in contact te komen met potentieel toekomstige werknemers en hun bedrijf of beroep in de picture te zetten. We zijn hiervoor nog op zoek naar beroepsbeoefenaren uit de horeca die enthousiast zijn over hun beroep en dit enthousiasme willen delen met deze leerlingen.

Beroepenfeest en Doe Dag
Op het Beroepenfeest gaan leerlingen in gesprek met beroepsbeoefenaren uit alle sectoren over beroep, werkdag etc en maken zij afspraken (matches) voor de Doe Dag. Op de Doe Dag gaan de leerlingen op Werkbezoek bij de verschillende bedrijven om kennis te maken met het beroep. Het Beroepenfeest zal komend jaar plaatsvinden op dinsdag 19 maart van 12.30 – 16.00 uur in De Vasim Nijmegen, de Doe Dag bij jou op de werkvloer is op donderdag 4 april. Je ontvangt op de Doe Dag de leerlingen met wie je dit hebt afgesproken om kennis te maken met het werkveld. De tijden ervoor kun je zelf inplannen, maar we vragen om een werkbezoek met een tijdsbestek van minimaal 1,5 tot maximaal 3 uur per dagdeel.

KHN groot Nijmegen steunt en sponsort van harte “Nijmegen on stage”.

Meer informatie
Voor meer informatie of om direct aan te melden ga naar www.regionijmegenonstage.nl Na aanmelding ontvang je een mailbevestiging en een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst met beroepsbeoefenaren.
Of neem contact op met de projectleider Monique Vermeulen via mail@regionijmegenonstage.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens