Als we gezamenlijk optrekken brengen we niet alleen Zandvoort maar de hele regio in race-sferen!

Rondom de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix worden er in Zandvoort diverse side events georganiseerd in samenwerking met lokale ondernemers. De Stichting Zandvoort Beyond is opgericht voor de organisatie hiervan. De Formule 1 is niet alleen een feestje voor Zandvoort maar heeft ook kansen voor de regio! Als we gezamenlijk optrekken brengen we niet alleen Zandvoort maar de hele regio in race-sferen! Meedoen met de side events kan op verschillende manieren:

Activiteiten event-vergunning vrij

Activiteiten vergunning vrij kunnen op een laagdrempelige manier opgepakt worden door ondernemers/partners uit de regio. Dit kan bijvoorbeeld een workshop, expositie, verkoop van merchandise en/of een race-menu zijn.

Activiteiten in F1 sfeer

Activiteiten in F1 sfeer kunnen films, documentaires, theatervoorstellingen zijn en bestaande activiteiten zoals blow-karten en een modelautorace die verbonden kunnen worden aan het F1/race thema. Door een bestaande activiteit in race-sfeer te programmeren kan er op een laagdrempelige manier meegedaan worden met side events.

Activiteiten met event-vergunning

Activiteiten met event-vergunningen kunnen evenementen zijn zoals muziek en foodcourts op verschillende locaties. Voor dergelijke evenementen is afstemming binnen de desbetreffende gemeente nodig.

Marketing, communicatie en citydressing

Na afstemming van het inhoudelijke programma zijn er mogelijkheden tot promotie via de kanalen van Zandvoort Beyond. Ook is er de mogelijkheid voor afname van advertenties, een toolkit voor ondernemers en citydressing materialen. Hierover volgt nog meer informatie.

Bekijk de hand-out Regionale F1 side events rondom de Dutch Grand Prix.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens