Regiosafari regio Alkmaar 5 november, Regiosafari Westfriesland 12 november, Regiosafari De Kop 19 november

Ook dit najaar zijn er weer regiosafari’s door de regio's Westfriesland, de Kop en regio Alkmaar. Hét event voor ondernemers en medewerkers die werkzaam zijn in de gastvrijheidssector.

Deze edities draait alles om ‘samen gastvrij’. Want wat is nou échte gastvrijheid? Hoe overtref je de verwachtingen van jouw gasten en zorg je ervoor dat ze bij jou terug blijven komen? Gastvrijheid is een totaalbeleving, het creëren van memorabele momenten. Door slimme samenwerkingen aan te gaan kun je jouw gastvrijheid naar een nóg hoger niveau tillen. Daar gaat het deze Regiosafari’s over; het overtreffen van verwachtingen en elkaar samen versterken.

Door te leren van succesvolle samenwerkingsverbanden en een kijkje te nemen bij collega-ondernemers in de regio. Als kers op de taart neemt tv-kok en culinair avonturier René Pluijm je mee naar de kern van gastvrijheid. Ontmoet, leer en laat je inspireren tijdens de Regiosafari's door Westfriesland, de Kop en regio Alkmaar.

Aanmelden kan via onderstaande linkjes:

Regiosafari regio Alkmaar 5 november

Regiosafari Westfriesland 12 november

Regiosafari De Kop 19 november


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens