Vanaf nu is Evelyn Meibergen het aanspreekpunt bij de gemeente voor jou als ondernemer in de binnenstad. Zij stelt zichzelf voor.

Vanaf nu is Evelyn Meibergen het aanspreekpunt bij de gemeente voor jou als ondernemer in de binnenstad. Zij stelt zichzelf voor.

“Ik was al de relatiemanager voor ambulante handel en nu dus voor de hele binnenstad. Ik ben er voor alle ondernemers, van detailhandel tot horeca, als vast aanspreekpunt om de juiste verbindingen te leggen. We leven natuurlijk in een crisisperiode met momenteel weer sluitingen. Even binnenlopen en kennismaken kan dus niet overal. Maar waar het kan, laat ik de komende tijd mijn gezicht zien!

Wat je aan mij hebt is in elk geval een luisterend oor. Ik verbind het geluid uit de binnenstad met wat er in het stadhuis wordt gedaan en bedacht. Mijn uitgangspunt is: als je goed in gesprek bent met elkaar, kun je alles een plek geven. Mijn doel is om de relatie van de gemeente met iedereen die in de binnenstad zijn of haar boterham verdient, sterk te houden en waar mogelijk sterk te máken.

Iets over mijzelf: ik ben een geboren Utrechtse, maar woon al een kwart eeuw aan de overkant van de IJssel in mooi Deventer waar onze drie dochters vaak over de vloer komen. Samen genieten we van koken, borrelen en eten. Ik tennis en ben graag op pad met Moos, de hond.

Hopelijk spreken we elkaar snel, Heb je al eerder een vraag of een zorg, bel me op 06-18587522 of e-mail e.meibergen@apeldoorn.nl.”

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens