De gemeente heeft KHN Edam-Volendam een paar aandachtspunten mee gegeven en deze zijn weer van belang voor de evaluatie volgend jaar.

Graag willen we de aandacht vragen voor het respecteren van de gemeentelijke ruimte.

We hebben de mogelijkheid gekregen de terrassen ruimer op te zetten en daar kunnen we goed gebruik van maken. Hou alsjeblieft rekening met de vereiste ruimte van 4.20 meter die vrij moet zijn voor nooddiensten en ook leveranciers met vrachtwagens en vuilniswagens. Gemeente Edam-Volendam zal dit controleren.

Glascontainers

Daarnaast willen we nog opmerken dat de openbare glascontainers alleen bedoeld zijn voor inwoners en jachthavenpassanten. Ondernemers moeten het bedrijfsafval inclusief glaswerk zelfstandig afvoeren.
Dit alles met een groter doel. De extra terrasruimte wordt vergund tot 1 januari 2023 en in oktober 2022 wordt dit geƫvalueerd. Wanneer we in 2022 een goede evaluatie kunnen houden, is er een goede kans op permanente uitbreiding van de terrassen in 2023. Als we het nu goed doen, profiteren we in de toekomst!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens