KHN feliciteert Georges Biart van Restaurant Casa di David in Amsterdam aan Singel 426 met het ruim 40-jarig lidmaatschap van KHN, een bijzondere prestatie!

Casa di David bestaat al 47 jaar op deze plek en is altijd kwaliteit en gastvrijheid blijven combineren met de authentieke Italiaanse keuken. KHN is trots op dit mooie bedrijf.

Klein Italië in Amsterdam
Georges Biart is sinds 2000 actief in het bedrijf en het bestaat al 47 jaar. In de loop der jaren is het bedrijf uitgebreid met een extra verdieping, kan het tegenwoordig 148 couverts bieden en heeft het liefst 28 trouwe medewerkers in vaste dienst.

Casa di David straalt een knusse warme Italiaanse sfeer uit, serveert hoge kwaliteit maaltijden dat ook herkend wordt door de vele reserveringen van vooraanstaande bedrijven in Amsterdam en omgeving. Het restaurant is er voor een breed publiek en er wordt, als dat kan, Italiaans gesproken aan tafel. Natuurlijk spreken de medewerkers ook Engels en Nederlands. Georges draagt zorg voor de inkoop van de beste Italiaanse producten door eigen importkanalen.

Georges Biart: “We zien dat we na corona enorm goed presteren en het lijkt wel of het bedrijf iedere dag drukker wordt, we zijn trots op wat we hebben neer gezet. We gaan voor nog minimaal 10 extra jaren lidmaatschap van KHN”

Voor meer informatie over Casa di David kijk je op www.casadidavid.com

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens