Ben jij de horecaondernemer die stappen wil zetten naar een gezond & duurzaam voedselaanbod?

De provincie Noord-Holland en gemeente Alkmaar bieden jou de unieke kans om gratis en onder begeleiding van Greendish het voedselaanbod binnen jouw restaurant (verder) te verduurzamen.

Wat houdt het project precies in?

Het doel is om in 2022 met een vijftal horecaondernemers (koplopers!) in de gemeente Alkmaar 20% minder voedsel te verspillen en daarnaast één gerecht op de menukaart te verduurzamen.

Ondersteunt door de online cursussen en challenges uit onze Greendish Academy ga je samen met je team aan de slag om dit in korte tijd te realiseren.

Lees er hier meer over.

Wat levert het op?

Jouw team wordt door Greendish begeleid om ervoor te zorgen dat er meer plantaardig voedsel wordt geconsumeerd en er minder voedsel wordt verspild. Door aan deze 2 knoppen te draaien kun je kosten besparen en marges verbeteren. Meedoen levert daarnaast extra kennis op en winst voor het milieu!
Samen met de gemeente Alkmaar zorgt Greendish ervoor dat het jou als ondernemer ook de nodige exposure oplevert middels persbericht, blog en social media.

It’s YourChoirce en meld je aan!

Ben jij er als horecaondernemer klaar voor om de gast van de toekomst te ontvangen? Meld je vanaf nu aan voor gratis deelname! Ook voor extra informatie en vragen neem je contact op met Yumi Overbeeke, via yumi@greendish.com of 06-83144722.

Lees hier het Greendish projectpagina voor gemeente Alkmaar.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens