Na positieve reacties van zowel bedrijven als studenten op Speeddates voor Facilitaire Dienstverlening, Event Manager en Toerisme & Recreatie organiseert het ROC Midden Nederland – Horeca & Toerisme College in Nieuwegein in november een nieuwe ronde!

Bent u op zoek naar stagiaires Toerisme, Recreatie, Event Manager en/of Facilitaire Dienstverlening? Dan zien we u graag woensdag 13 november 2024.

De volgende opleidingen doen mee:
• Facilitair Dienstverlener niveau 2
• Facilitair Management niveau 4
• Leidinggevende Toerisme & Recreatie niveau 4
• Event Manager niveau 4

Programma
Het programma is van 11.00 uur tot 13.30 uur. Er zijn vier gesprekrondes waarin elk bedrijf met geïnteresseerde studenten spreekt. Na de gespreksrondes volgt een afsluitende lunch.

Aanmelden voor de Speeddates
Wilt u deelnemen aan de Speeddates Facilitaire Dienstverlening, Toerisme, Recreatie of Events en uw bedrijf presenteren aan onze studenten op woensdag 13 november 2024?
Aanmelden kan tot 10 september 2024. Na deze datum kan uw aanmelding niet meer verwerkt worden in het systeem. Wij zetten vanaf deze datum het matchingssysteem open voor onze studenten.

Meld u dan aan via deze link.

Definitieve deelname
U hoort uiterlijk dinsdag 5 november 2024 of uw bedrijf definitief kan deelnemen aan de Speeddates dit jaar.
Goed om te weten: een aanmelding geeft geen zekerheid op een plek. Bij veel aanmeldingen geven we voorkeur aan bedrijven waarmee we reeds een jarenlange samenwerking hebben en die gevestigd zijn in het gebied dat aansluit bij de wens van onze studenten. Daarnaast houden wij ook rekening met de keuze van onze studenten, die vooraf kunnen aangeven met welke bedrijven zij in contact willen komen. Wij hopen op uw begrip voor deze keuze.

De Speeddates voor de horeca opleidingen zullen weer in het voorjaar van 2025 plaatsvinden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens