Na het grote succes in 2018 en 2019, gaat het Alphense Centrum ook dit jaar terug naar de Romeinse tijd. En wel op zaterdag 3 en zondag 4 september. Doe jij als Alphense horecaondernemer mee aan de Romeinse krasactie?

Door het hele centrum zijn op beide dagen tussen 12.00 en 17.00 uur activiteiten te vinden en te doen die alle in het teken staan van de Romeinen. Van gladiatrixgevechten tot een ambachtenmarkt en van een Romeinse beautysalon tot militaire shows.

Krasactie
In de twee weken voorafgaand aan het Romeins Weekend, kunnen bezoekers van het Alphense centrum meedoen aan de Romeinse krasactie.

Van 20 augustus t/m 4 september ontvangt iedereen, bij een aankoop vanaf € 15 een speciale Romeinse kraskaart, waarmee zij een mooie korting kunnen ontvangen op een Romeins biertje, ijsje of borrelplank! Op deze drie producten is de korting (t.w.v. € 1,50) geldig. Als horecagelegenheid kun je zelf beslissen wat je inkoopt of maakt om de korting weg te geven.

Meer informatie en aanmelden
Bekijk voor meer informatie en aanmelden de nieuwsbrief Romeins weekend. Je kunt je aanmelden voor maandag 15 augustus aanstaande.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens