Ron Auer is door het bestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Haarlemmermeer benoemd tot lid van verdienste. Ron was de afgelopen 10 jaren bestuurslid van KHN Haarlemmermeer; de laatste jaren vervulde hij de functie van penningmeester. Voorzitter van KHN Haarlemmersmeer, Anke Somsen, reikte hem de speld, oorkonde en een mooie bos bloemen uit.

Anke Somsen: “Ron vulde 10 jaar lang een belangrijke rol in ons afdelingsbestuur. Hij is een gedreven bestuurslid en we zijn hem daar heel dankbaar voor. Ron is een vrolijk, opgewekt en sociaal persoon, die door zijn frisse kijk op zaken goed afstand kan nemen van de materie. Juist daardoor kwam hij vaak met goede, bruikbare inbreng om tot de juiste besluitvorming te gekomen. Ron is direct, recht door zee, toegewijd en betrouwbaar. Hij heeft altijd goede binding met de plaatselijke horeca gehad. Vooral zijn contacten met de kleine horecaondernemers waren heel waardevol voor ons bestuur.”

“Op Ron kun je bouwen als branchevereniging.”

Als penningmeester zorgde Ron ervoor dat de boekhouding keurig op orde was. Ron heeft er in belangrijke mate aan bijgedragen dat KHN Haarlemmermeer op het niveau staat waar deze nu is. Daar zijn wij hem vanzelfsprekend zeer erkentelijk voor!

Anke Somsen: “Ron is een harde werker; tot 1 januari 2019 was hij iedere dag aan het werk in de keuken van zijn eigen bedrijf: restaurant L’Hirondelle in Hoofddorp. Ron en zijn vrouw Diana starten dit voorjaar een nieuw avontuur in het Spaanse Alicante. Zij gaan daar appartementen verhuren op hun ‘Rancho de Suenos’. Wij wensen ze heel veel geluk!”

Over Koninklijke Horeca Nederland
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met 234 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij bijna 20.000 horecaondernemers met ruim 255.000 horecamedewerkers. Wij staan voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door lobby, advies en financiële ledenvoordelen. Zo maakt KHN zich sterk voor de horeca.